Tahaks ujuma minna, aga….

Väljas on tõeliselt palav… Ma ei tee isegi nalja 😀 Tegelikult talun ma üldiselt kuuma väga hästi ja olen üks tõeline päikesekummardaja, aga siin on millegipärast väga palav ja ma higistan ebanormaalselt palju 😀 Kui nüüd aus olla, siis esimest korda pean ma suure kuuma käes nö asjalik olema ning see on midagi muud kui 40 kraadiga lihtsalt rannas lebotamine. Loodetavasti harjub keha kiiresti ja varsti ei ole vaja 3x päevas riideid vahetada ja iga natukese aja tagant tooli enda alt kuivaks pühkida.

Sellise kuumaga tahaks ma loomulikult suure osa oma ajast lihtsalt ujudes veeta. Kirjutasin ka alles natukene aega tagasi Madridi ujumisvõimaluste kohta ja olen nüüd viimasel ajal eriti tihti erinevaid kohti katsetamas käinud. Basseine on igal linnajaos mitmeid ja esmapilgul võib tundus, et neid on isegi piisavalt, aga tegelikult on siin inimesi ikka  niiiiiiiiii palju ja kõik tahavad ju ujuda… Selleks, et ilma miljoni koolivaheajast rõõmu tundva lapseta ja niisama elunautijatest pensionärideta rahulikult ujuda saaks, tuleb minna nädala sees ja kohe avamise hetkeks. Mulle tundub, et parim aeg ongi umbes kell 11.00-14.00. Proovisin eelmise nädala laupäeva õhtul kodule kõige lähedamasse bassusse minna ja juba piletikassa järjekorras oli paarkümmend inimest ootamas… Pöörasin siis otsa ringi ja jõin kaasa võetud õlle koduteel 😀 Ühesõnaga tuleb saab normaalselt ujuda vaid nädala sees hommikuti 😀 Vaesed inimesed, kes 8-17 tööl peavad olema…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.