Ma pole enam üksi!!!

Nädal on möödas ja mu better half tagasi kodus! Münchenist tuli koju suure naeratuse ja õllekastiga mees 😀 Tundub, et Saksa õlu ja šnitslid mõjusid talle hästi. Kui aus olla, siis tegelikult ei olnudki see nädal nii jube kui ma arvasin. Virsikul vist oli ainult minu liigsest tähelepanust lõpuks kopp ees 😀

IMG-5667

Kui ma tavaliselt endale nädala sees õhtuti midagi ei organiseeri, siis sel nädalal proovisin võimalikult palju kodust väljas olla ja kellegagi koguaeg midagi teha. Õhtuti tagasi koju jõudes olin omadega juba üsna kapsas ja midagi teha ei viitsinud 😀 Meil oli muidu kokkulepe, et tohime mõlemad pooleliolevaid seriaale õhtuti edasi vaadata, aga sain juba esmaspäeval aru, et olen liiga suur jänes nende üksi vaatamiseks. Nii pidin kogu nädala leppima simpsonite ja family guy vaatamisega 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.