Järjekordne juuksuris käik

Aeg oli nii kaugele jõudnud, et ma pidin sammud uuesti juuksurisse seadma. Viimasest korrast oli märkamatult 3 kuud mööda läinud ja olukord muutus juba üsna väljakannatamatuks. Eelmisel korral käisin kodule kõige lähedamas suvalises salongis ja maksin selle eest 40 eurot. Vahepealsel ajal olin kodukandis ringi liikudes salongidel silma peal hoidnud ja natukene uurinud ka nende hinnakirju. Paljudel kohtadel oli akendel kirjas, et triibutamine algab 20 eurost. Mul on küll üsna pikad juuksed, aga ikkagi tekkis tunne, et sain eelmisel korral natukene petta (kuigi jäin tulemusega tegelikult väga rahule) 😀 Tookord hinnakirja kuskil väljas ei olnud ja ma opakas loomulikult unustasin ka enne triibutamist hinda küsida 😀 Ups!

Mulle oli meie kandis salong Arte Español Peluquerías meelde jäänud ja nii ma sammud esmaspäeva hommiku sinna seadsin. Siin on paljudes salongides jooksev järjekord ja nii jäi üle vaid loota, et seal palju rahvast poleks. Uksel lubati 15 euroga triibutamist ja enne mind ootasid kaks tädikest. Kui aus olla, siis 15 eurot kõlas muretsemapanevalt odavana, aga mõlemal juuksuril ja nende klientidel olid väga ilusad juuksed ning see natukene rahustas mind. Pärast 20 minutit kohalike kollaste ajakirjade sirvimist oligi minu kord kätte jõudnud. Umbes poolteist tundi hiljem olin valmis ja tulemusega väga rahul. Lasin endale ka juuksemaski teha ja sain pesu ajal maailma parimat peamassaaži. Kõik kokku 18 eurot ja 50 senti. Win! Tundub, et olen endale uue lemmiku koha leidnud 😀

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.