Imgur secret santa ehk kuidas täiesti võõrale inimesele jõulukingitust teha

Ma olen juba mitu aastat plaaninud Imgur’i secret santa ürituses osaleda, aga alati on mul see siis meelde tulnud, kui inimesed juba oma saadud kingitustest pilte üles panevad. Sel aastal olin ma paremini valmistunud ja panin end juba novembris kirja. Selleks tuli kirjutada lühike ennast tutvustav tekst ning lisada ka enda nimi ja aadress. Sellele infole pääseb ligi vaid mulle kingitust tegev inimene.  3. detsembril sain ma teada, kellele ma pean kingituse tegema ja eile sain ma kingitused lõpuks ära tellitud.

Minu kingi saaja on Ameerika Ühendriikides Oregoni osariigis elav nohik (tema enda sõnad), kellel on mitu kassi, koer ja jänes. Pärast tema Imgur’i profiiliga põhjalikult tutvumist sain kinnitust, et tegemist on tõepoolest ühe veidra huumoriga nohikuga 😀 Enda kohta kirjutas ta nii: 

Alguses plaanisin ma ise paki kokku panna ja seejärel selle kas Hispaaniast või Gibraltarilt postitada, aga pärast postiteenuse hindadega tutvumist mõtlesin ma ümber. 😀 Mul oli algusest peale plaanis maksimaalselt umbes 40-50 eurot selle kingituse peale koos postitamisega kulutada ja seega tundus ainus mõistlik variant Amazon’i kasutada. Pärast ca tunnikest netis tuuseldamist otsustasin talle tellida Zelda pusle, kruusi ja teesõela. Lõpuks lisasin ostukorvi ka paki mänguasju kassinõgesega (catnip). Selle mõjust kassidele võib pikemalt lugeda siit. Koos postiteenusega läks kogu kupatus mulle kokku 43 eurot maksma.

Amazon väidab, et kingitused peaksid kohale jõudma vahemikus 14-19 detsember ja ma väga loodan, et nad jõuavad ka. Päris lahe oli niimoodi täiesti võõrale inimesele väikeseid kingitusi valida. Mul on ainult natukene kahju, et ma talle Eesti, Hispaania ja Gibraltari šokolaade kaasa ei saanud panna, aga loodan, et ta jääb oma pakikesega ka ilma nendeta rahule! Nüüd ei jää mul muud üle kui enda kingitust oodata 😀 Kahjuks on iga aasta ka selliseid juhtumeid, kus inimesed ei saa erinevatel põhjustel oma pakke kätte (neid lihtsalt ei saadeta, kaovad postis vms), aga ma väga loodan, et mina üks nendest ei ole. Nii põnev on mõelda, mida ma saada võiksin!!! 

Alguses ei osanud ma enda kohta suurt midagi kirjutada, aga lõpuks sai kirja pandud, et mulle meeldivad erinevad välised tegevused (matkamine, jooksime, ujumine, surfamine, lumelaua sõitmine, päikese võtmine jne) ja ma naudin kokkamist (eelkõige küpsetamist). Lisaks mainisin oma suurt armastust lugemise ja loomade vastu 😀 Enda kirjelduse põhjal ei oska ma ausalt öeldes absoluutselt pakkuda, mida minu salajane jõuluvana mulle saata võiks. 😀 Ootan huviga teie pakkumisi! 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.