Auto ostmine Hispaanias

Ma tahan endale autot osta ja ma ei ole vist kunagi oma elus nii segaduses olnud 😀 Mul ei ole Ă”rna aimugi, mida ma tahan, kui palju ma olen nĂ”us maksma, kui vana see auto olema peaks jne.  Alguses mĂ”tlesin osta midagi, mis ei ole ĂŒle 4-5 aasta vana ja maksaks maksimaalselt 5000 eurot. SeejĂ€rel uurisin uute autode hindasid ja hakkasin juba selles suunas mĂ”tlema. TĂ€na tuuseldasin veel erinevatel veebilehtedel ringi ja uurisin ka vanemate ja tĂ”esti odavate autode kohta. 😀

Nimelt on meil kolimisuudiseid (rÀÀgin sellest jĂ€rgmisel korral pikemalt) ja nĂŒĂŒd enam ilma autota kohe ĂŒldse ei saa. Ma ei oleks aga kunagi arvanud, et ĂŒhe auto ostmine nii suurt peavalu vĂ”ib tekitada. Mul ongi tegelikult elus ainult ĂŒks auto varem olnud ja selle sain ma oma vanaisalt ning seega puudub mul igasugune kogemus autode ostmisega. Kasutatud auto ostmisega kardan ma kĂ”ige rohkem seda, et ma pean seda siin Hispaanias paari kuu pĂ€rast juba parandama hakkama. Ma isegi ei taha selle peale mĂ”elda 😀 Juba mĂ”te erinevate töökodade vahel kĂ€imisest toob mulle kananaha peale.

Paljud firmad pakuvad siin uue auto ostu puhul 4 aastast garantiid ja see kĂ”lab ju pĂ€ris hĂ€sti. Samas mul ei ole Ă”rna aimugi, kas ma elan Hispaanias ka paari aasta pĂ€rast ja ainult 1-2 aastaks tundub tobe uut autot osta. Arvatavasti kaotan ma niimoodi rahaliselt mĂ”ttetult palju. Kui ma teaksin, et siia ma jÀÀngi (mis vĂ”ib ju tegelikult ka juhtuda), siis ma arvatavasti ei mĂ”tlekski selle ĂŒle nii pikalt ja ostaksin uue auto. Praegu ei tea ma aga mitte midagi ja olen tĂ€iesti segaduses 😀 Kuulan hea meelega targemate arvamust!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.