Arvuti saaga jätk

Natukene enne kella 13 jõudis lõpuks Amazoni kuller mulle ukse taha ja mu pulss tõusis lakke 😀 Virsik muidugi arvas, et just praegu oleks õige aeg proovida koridori joosta ja nii ma siis pidin sada aastat viisakustest selle kulleriga veel rääkima. See aeg tundus igavikuna. Ta jõudis uurida minu päritolu, töökoha ja siia kolimise kohta ning kiitis otseloomulikult ka  Virsikut 😀 Tegelikult ju väga tore, aga ma lihtsalt nii väga tahtsin oma arvuti juurde joosta ja seda peaaegu 24 tundi oodatud laadijat testida.

Pärast kullerist vabanemist kiskusin siis paki kohe kiiruga lahti ja hoidsin hinge kinni. Pärast rohelise tulukese süttimist hakkas ikka palju kergem 😀 Igaks juhuks ootasin ikka käivitumise ka enne suuremaid rõõmuhõiskeid ära 😀 Ühesõnaga läks arvuti tööle ja tundub, et viga oligi lihtsalt mu laadijas. Juhuu! Ma jõudsin eile suurest murest juba uute macbook pro’de hindasid vaadata ja no kohe üldse ei oleks tahtnud seda uut arvutit praegu osta. Õnneks töötab nüüd mu kullakallis arvuti jälle ideaalsest ja loodetavasti ei pea ma uue ostmise peale lähiajal uuesti mõtlema.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.